Busara music festival

(måste bara säga att SHIT vad fort det går att lägga upp fotona härifrån Svedala!!! Jag blir helt stressad över hur fort internet faktiskt kan fungera...)

Varje år är det stor musikfestival i Stone Town på Zanzibar. Massa, massa bra musik och massa massa med folk = trevligt. Något som gjorde fesivalen ännu trevligare var ju att min lilla f.d Tanzania vän även kom ner på besök! Yippey!!



våran ev sovplats för kvällen, ute på en balkong på soffor på ett hotell i stan eftersom det var fullbokat överallt... ;)




frida, arvid och hussein








köper drinkar från en helt vanlig bar

Sussi och Anders kom ju på besök

och det var verkligen jätte skoj!!! Super kul för att vi inte setts på evigheters evigheter och kul för att jag å Sussi var på Zanzibar första gången för 10 år sen (eller jag kanske ska säga ca 10 år sen för mitt minne är ju inte så bra med sånna här grejjer konstaterade Sussi och även jag såklart. Årtal, månad, dag och tidsuppfattning har inte riktigt varit och kommer förmodligen inte att vara min grej liksom!)

Jag "lyckades" inte fota så mkt när dom var här dock...trisst...men jag var med dom och solade och badade och var ute och käkade och vi lagade mat också mellan varven med skoluppgifterna. Riktigt skoj att ha dom här, eller där!

Jag och Sussi knatade ut till en sandbank när det var riktigt lågt vatten och fotade lite. Anders hade dessvärre precis slagit upp sin tå, så han hade lite svårt att gå....




(bildbevis på att iallafall Sussi var där ;)  )













nu så!

nu så ska jag faktiskt ta och lägga in lite bilder och skriva lite om vad som egentligen hände sista perioden på Zanzibar fram tills nu ;)

RSS 2.0