har tappat dag-, och tidsuppfattningen. skönt!

gud vad det är skönt att bara vara! älskar det! Asså det är ju inte direkt så att sitter och gör ingenting snarare tvärt om, men att dagarna inte spelar så stor roll och inte heller datumet eller tiden på samma sätt som hemma. Ingen stress. vågornas brus 24 timmar om dygnet. nästan ;) me like!

videopratade med finaste syrran idag å såg hur mycket snö ni har hemma!!! herre jisstanens!!! här är fortfarande varmt så in i bängen, men det känns som om förkylningen börjar släppa lite så det känns inte lika jobbigt längre med värmen. Eller så har jag vant mig :)

Sitter på ett fint hotell där det finns trådlöst internet och har beställt in en "dyr" tea o juice och "snyltar "på deras internet hehe men det är så skönt att uppkopplingen fungerar bra!! Tänk här har dom till och med sushi!!!! en liten portion får man dock och den är helt ok för typ $10 och det är det värt emellanåt! Att Tanzania kunde vara så här ;) haha näe men sist jag var på fastlandet så var jag ju mat tokig eller jag snarare galen på att jag inte kunde hitta vissa saker att äta...näe fy vad bortskämd jag låter! Nu mår jag lite dåligt över mig själv..härom dagen så såg jag tre små barn som letade i soporna efter något att äta...något som kunde stoppa deras hunger...å fy så sitter jag här och klagar på att jag inte kunde få tillräckligt god mat på fastlandet...ja shit, det är ju lite sånna här tankar som man får fightas med ganska ofta..

men faktiskt iallafall så finns det en riktigt konstig tysk tant här som har öppnat upp ett fik/mat ställe i byn och hon gör jätte god mat, fast portionerna är små men billiga och hon har t.o.m bownie och god cappucino!!! det ni frida o ellen ;) sushi, brownie, cappucino, what else do we need? så ni kan komma ner nu o hälsa på ;) hamna shida!

Asså här är såååååå mycke svenskar o italienare!!! eller det är inte så många turister här men dom som är, är antingen svenskar eller italianos!

Här brukar jag sitta å måla å jobba med skol uppgifterna, på Casa Umoja (heter stället)



På den här sidan av ön är det alltid en otroligt vacker solnedgång



tjingling!


 

Kommentarer
Postat av: sirran

aja, ja vet iaf en sak som inte finns... JULMUST å säkert inte heller rykande färska lussebullar??!!!

usch de e ändå äckligt ;-)



pussåkram

2008-11-25 @ 14:04:35
Postat av: linda ahlen

åh vad kul att läsa hur din vardag kan se ut. Läser åxå på falkenbergs konstskola så jag hittade din blogg där.



Känner igen mig en hel i det du skriver även fast jag befinner mig i thailand. Ungar som letar i sopor efter mat och själv sitter man och längtar efter delikatesser.



dock börjar utbudet ökas när turisterna kommit. sjukt mkt svenskar här med! hoppas det går bra med dina studier och att du funnit studiemotivering där nere i värmen. (för mig går det sådär). :)



ha de gott! //Linda Ahlén

2008-11-26 @ 10:02:25
URL: http://http:/tjockislinda.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0